Kde se touláš, Bernadetto - Semple, Maria, 1964- (Plus, 2014)
Geniální nebo vyšinuté? Nezřízeně vtipná kniha o dívce, která na vlastní pěst pátrá, kam že se to poděla její matka a nebojí se použít všechny prostředky, včetně: veřejných listin, tajné korespondence její psychiatričky, emailů a všeho co má po ruce.