Pralinky - Nesvadbová, Barbara, 1975- (Motto, 2014)
Existuje v našich životech ještě místo pro "opravdové muže", a nebo jsme jim ho nechtěně sebraly? Fejetony a povídky Barbary Nesvadbové o vášni, lásce, zklamání, nevěře, deziluzi, zášti, přátelství i žárlivosti.