Recyklované pohádky - Nesvadbová, Barbara, 1975-; Schulzová, Alena, 1954- (Albatros, 2014)
Pohádky které pro vás napsalo několik známých osobností, abychom se nejen dobře pobavili, ale také naučili, jak je důležité třídit odpad.