Taková medvědí rodinka : ze života medvědů Kualy a Lumpura a jejich kamaráda Tygra - Černík, Zbyněk, 1951- (Knižní klub, 2014)
Poučné a krásně legrační příběhy ze života dvou neobyčejných medvídků a jednoho mazaného tygra.