Případ Pavlína. dramatický příběh světoznámé české modelky a jejích rodčů - rodiny rozdělené sovětskou okupací - Formanová, Martina, 1966- (Protor, 2014)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové.