Teorie her : --a jak může změnit váš život - Binmore, K. G., 1940- (Aliter, 2014)
Pokaždé, když se setkají dva lidé, hrají spolu hru - konflikt. Alespoň pokaždé, když mají cíle a strategie k jejich dosažení. Teorie her zkoumá, jak se budou racionální hráči chovat, a snaží se předpovídat výsledky her.