Domov je místo, odkud tě nevyhodí --ani když vyrosteš - Zezulová, Dagmar, 1964- (Smart Press, 2012)
Autorka popisuje 15 let běhu života své rodiny, od přijetí prvních dětí, po jejich dospělost, poskytuje cenný a nezkreslený pohled na problematiku dětí žijící v dětských domovech a náhradních rodinách.