Drakoniánská čest - Weis, Margaret, 1948- (DragonLance, 2010)
Volné pokračování knihy Brigáda zatracených. Kangovi a jeho regimentu složenému z drakoniánů se stále nedaří splnit si svůj obrovský sen - usadit se v opuštěném trpasličím městě daleko na severu a klidně žít. Do cesty se jim staví zima, hlad - a tisíce goblinů, kteří na ně neustále útočí a pokoušejí se je zastavit a pozabíjet. Drakoniánů ubývá a Kang má strach, že se mu nepodaří splnit ani nejdůležitější úkol ze všech, které si stanovil - ochránit malou skupinku drakoniánských žen, které se vylíhly z vajec nalezených v dračí slují pod trpasličími chodbami, a zachovat tak pro drakoniány naději na přežití i do budoucna. Situace se komplikuje, zvlášť když strategie boje goblinů se náhle dramaticky mění a zdá se, jako by je někdo mocný a schopný řídil a dal do jejich útočných výpadů pevný řád...