Jak prokouknout druhé lidi : příručka bývalého experta FBI - Navarro, Joe, 1953- (Grada, 2010)
Jak rychle "přečíst" druhé lidi: jak odhalit jejich názory a myšlenky, dešifrovat pocity a chování, vyhnout se skrytým léčkám a poznat klamné a podvodné jednání.