Pěstujeme bylinky v bytě - Hauschild, Stephanie (Grada, 2011)
Co tedy dělat, aby nám bylinky hezky krášlily okenní parapet, balkon či terasu, provoněly byt a my měli stále dostatek zelených lístků do salátů, polévek a pomazánek?