Pět - Poznanski, Ursula, 1968- (Knižní klub, 2015)
Na pastvině leží mrtvá žena. Na chodidlech má vytetované souřadnice. Na označeném místě čeká příšerný nález: ruka zatavená do plastové fólie a hádanka, jejíž řešení vede ke schránce s další uříznutou částí těla.