Pikový Jack - Hankins, James, 1955- (Galatea, 2014)
Před dvěma lety oslavovala média detektiva Johna Spadera jako hrdinu. Podařilo se mu totiž dopadnout zvráceného sériového vraha, který terorizoval Massachusetts. Pak se ale kvůli formálním nedostatkům dostal zločinec na svobodu a znovu zabíjel. Veřejnost se ke svému hrdinovi "Pikovému Jackovi" obrátila zády. V současnosti řeší detektiv další případ sériového vraha, jenž útočí na své nicnetušící oběti mnohem důmyslnějším způsobem.