Ten, kdo odešel - Dawson, Lucy (Domino, 2015)
Molly Greeneová má všechny důvody být se svým životem spokojená. Nechce nic měnit. Chce, aby všechno zůstalo tak, jak je. Její manžel má jiný názor. Rád by založil rodinu, ale Molly se na to necítí připravená. Neschopnost učinit tak zásadní rozhodnutí začne nahlodávat doposud fungující vztah.