Na co Alice zapomněla : může vás snad potkat něco lepšího než ztráta paměti? - Moriarty, Liane, 1966- (Světový bestseller, 2015)
Alice upadne a pak se dozví, že se jí z paměti vymazalo deset let života. Alice se najednou vidí jinýma očima a ta nová žena, o které jí vyprávějí, se jí vůbec nezamlouvá. Najde způsob, aby se znovu stala tím človškem, jímž kdysi bývala?