Prázdniny u babičky - Hutrová, Veronika (Víkend, 2010)
Konečně přichází letní prázdniny a nastává to pravé dobrodružství pro partu šesti dětí, které každý rok jezdí ke své babičce na venkov. Zažívají zde napínavé výpravy do lesa, táborák, karneval, pouť a spoustu dalších zajímavých her, které pro ně babička nadšeně připravuje.