Deník šílené novinářky - Dandová, Dagmar (Brána, 2011)
Humoristická knížka o mladé dívce, která přichází po škole do redakce, pomalu proniká do novinářského světa a zjišťuje, že nic není tak, jak se píše v novinách a časopisech. Navíc má nesnesitelnou kolegyni, která ji zaučuje, šéfredaktora, kterého zajímá jen jeho pes, a spoustu problémů nejen v redakci.