Tanec čarodějnic - Vogel, Maja von, 1973- (Tři holky na stopě, 2009)
Konečně prázdniny! Tři kriminalistky tráví několik dní u Franziny babičky. V lese za jejím domem se objeví strašidelné slaměné figurky. Co to znamená? Kdo za tím vězí?