Brána času. - Brezina, Thomas, 1963- (Klub záhad, 2011)
Druhý díl nové řady příhod oblíbených hrdinů Jupa, Vicky a Nicka. Klub záhad objevil bránu času a umí cestovat napříč dějinami. Tentokrát se vydají do středověku.