Rabínova dcera : pravdivý příběh ortodoxního židovství, sexu a drog - Mann, Reva (Jota, 2009)
Autorka odkrývá nepřístupný a těžko pochopitelný svět ortodoxního židovství. Její pronikavý vhled do rodinných rituálů svázaných přísnými předpisy je zasvěcený a fascinující.