Výchova malých psů : malí psi, velcí přátelé - Führmann, Petra (Víkend, 2010)
Psi malých plemen jsou ideální kamarádi cítí se dobře v městském bytě, jsou bezproblémovými průvodci na cestách a potřebují méně pohybu než ti velcí. Ale i oni jsou opravdoví psi. Znalost odlišností malých psů je nutná, máme-li se naučit s nimi správně zacházet.