Svět za mřížemi : šokující pohled do skrytého světa zločinu a trestu, plného korupce, sadistických trestů, obchodů s drogami a vražd vězňů - Farrington, Karen (Víkend, 2009)
Kniha Svět za mřížemi vypráví o nejhorších a nejlépe střežených věznicích světa a o těch nejtěžších zločincích, kteří tyto věznice obývají. Od Alcatrazu a Ďábelských ostrovů k francouzskému La Santé a americkému Boscobelu.