První láska : věnováno Simoně Monyové - Sacher, Richard, 1974- (Brána, 2012)
Blízký přítel a kolega nejprodávanější české spisovatelky Simony Monyové, přichází s příběhem mladého muže, který se krátce po rozchodu se svou láskou seznámí s tajemnou spisovatelkou.