Bez lásky a naděje : skutečný příběh hrůzy, nenávisti a násilí - Seed, Michael, 1957- (Víkend, 2009)
Mé nejstarší vzpomínky se vztahují k době, kdy máma a já jsme chtěli utéct. Nikoli z bídného života, ale z hrůzy, nenávisti a násilí. Od muže, jenž nás bil a týral - mého otce.