Vodní andělé - Kallentoft, Mons, 1968- (Detektivní román, 2015)
Jednoho zářijového dne povolají Malin Forsovou do jedné z bohatých linköpinských čtvrtí. Ve vířivce tu byl nalezen zavražděný manželský pár. Jejich pětiletá dcera Ella zmizela.