Ve stínu jakuzy - Tendo, Shoko, 1968- (Víkend, 2010)
Šokující životní příběh syrově líčí násilí v rodině, kruté zacházení od životních partnerů a vnitřní sílu, díky níž se autorka dokáže z hrůzného koloběhu vymanit.