Nejkrásnější vodopády České republiky - Janoška, Martin, 1966- (Průvodce, 2008)
Publikace přináší ucelenou a dosud nikde nepublikovanou kolekci více než 100 lokalit s výskytem vodopádů z celého území ČR.