Kočka s houslemi - Adamson, Lydia (Kočičí krimi, 2012)
Nejnovější divadelní hra, ve které Alice Nestletonová účinkovala, byla propadák. Vrátí se ke hlídání koček. Když je ale objeven zavraždený pianista, Alice začne pátrat.