Kočka v utajení - Adamson, Lydia (Kočičí krimi, 2012)
Pátá kniha série Alice Nestletonová. Tragický zážitek a jeho podivné okolnosti staví Alici Nestletonovou, tuto kočičí chůvu a amatérskou vyšetřovatelku, proti vrahovi její blízké přítelkyně. Alicini přátelé, milovníci koček a zahrádkáři, jsou smrtí otřeseni.