Střípky z Evropy - Mára, Jiří, 1956- (Jiří Mára, 2014)
Těm, kteří s vozíčkářem Jirkou a jeho rodinou procestovali všechny světadíly, nemusíme Márovy představovat. Tentokrát vás jejich příhody pozvou k cestám po našem domovském kontinentu, po Evropě. Střípky z Evropy přináší nejen inspiraci, ale i praktické rady pro turisty, kteří chtějí poznat krásy a rozmanitosti evropských zemí, i ty, kteří cestují s hendikepem i bez něj a chtějí se po Jirkových stopách vydat osobně nebo prostřednictvím jejich příběhů.