Hradba mlčení - Bagshawe, Tilly, 1973- (Klokan, 2015)
Alexia De Vere je krásná, bohatá a mocná žena. Roky budovala svou kariéru, ale pod vnějším pozlátkem i za Alexiiným neproniknutelným výrazem se skrývají nebezpečná tajemství.