Jesika : u pramenů touhy - Carrington, Ashley, 1951- (Klokan, 2015)
Po smrti svého muže zůstane Jesika sama se dvěma dětmi. Mladá, silná žena tvrdě pracuje, musí čelit bezohledným obchodníkům, přesto z farmy v Novém Jižním Walesu udělá pravý klenot.