Neznámý soupeř - Patterson, James, 1947- (Alpress, 2015)
Matthew najde během chaotického útoku na nádraží tašku plnou diamantů. Už si plánuje bezstarostný život, jenže mu nedochází, že se právě stal lovnou zvěří pro nájemné vrahy.