Třikrát Richard Kubík - Cílek, Roman, 1937- (Alpress, 2015)
Kriminální reportér Richard Kubík je neúnavným hledačem pravdy. Ve třech příbězích se pokouší objasnit případy nenávisti i neopětované lásky, vydírání a únosu bohatého cizince posedlého neobvyklým sexem a úkladnou vraždu majitelky erotického salonu.