Havel - Žantovský, Michael, 1949- (Argo, 2014)
Václav Havel pohledem M. Žantovského. Oba muži dlouhá léta úzce spolupracovali, pojilo je blízké přátelství a politický i kulturní odkaz Václava Havla Michael Žantovský dodnes rozvíjí jako diplomat.