Konečně doma - Rex, Adam, 1973- (Paseka, 2015)
Jedenáctiletou holčičku Bakšiš při nedávné invazi z vesmíru odtrhly od maminky lodě mimozemšťanů a chaos. Po několika týdnech, kdy přežívala jen se svou kočkou jménem Čunče, přichází povel, aby se všichni porobení Američané přemístili na Floridu, kde pro ně Buvové, noví vládci Země, připravují rezervaci. Většina lidí se nechává přenést transportéry, malá Bakšiš ale usedá do auta, které se právě naučila řídit - jen ty pedály jsou pro ni ještě trochu daleko. Čeká ji bláznivá cesta v doprovodu jednoho zmatkářského mimozemšťana.