Kvítek karmínový a bílý - Faber, Michel, 1960- (Argo, 2014)
Román nás zavádí do viktoriánského Londýna, kde sledujeme příběh osmnáctileté prostitutky Sugar a dědice voňavkářského impéria Williama Rachkama.