Moje temné srdce - Tuomainen, Antti (Kniha Zlin, 2015)
Příběh mladého muže, který se snaží zjistit, proč jeho matka před dávnými lety beze stopy zmizela a kdo je vlastně zodpovědný za to, že v dětství osiřel.