Nezbytná smrt Lewise Wintera - Mackay, Malcolm, 1982- (Panteon, 2015)
Devětadvacetiletý muž žije sám ve svém glasgowském bytě. Zazvoní telefon. Neformální konverzace, z které ale vyplyne pracovní nabídka. Stopy najdeš, když víš, kde je hledat. Je to expert. Samotář. Na volné noze. Další kšeft je jen další kšeft, ale co když chce tahle organizace víc? Strhující román o temné morálce glasgowského podsvětí.