Pod sněhem - Soukupová, Petra, 1982- (Host, 2015)
Zdánlivě běžná situace: Tři sestry nasedají jednoho zimního dne do auta a vyrážejí na cestu k rodičům na oslavu narozenin svého otce. Blanka se dvěma dcerami, miminem a psem, Olina se synem a tabletem, Kristýna s kocovinou. V jednom autě se však s nimi ocitají i jejich životní příběhy, vzpomínky na dětsví, nenaplněné sny a frustrace.