Příběhy opředený život A. J. Fikryho - Zevin, Gabrielle, 1977- (Argo, 2015)
Na odlehlém ostrově Alice ve státě Massachisetts mají sice knihkupectví přímo na hlavní třídě, ale společenský život se kolem něj rozhodně netočí. Jeho majitel A. J. Fikry přišel při autonehodě o manželku a tráví většinu svých večerů nad rozmrazenými hotovkami a lahví vína. Když pak jednoho dne najde mezi regály mimořádně výřečnou, nevšedně bystrou a zcela bezprizorní holčičku, jeho život se definitivně obrátí naruby.