Světec - Gerhardsen, Carin (Severská krimi (Vyšehrad), 2014)
Za svitu srpnového měsíce padne k zemi střelen do zátylku milovaný otec rodiny Sven-Gunnar Erlandsson. Kdo si mohl přát Erlandssonovu smrt?