Zvláštní příběh rodiny F - Wilson, Kevin, 1978- (Argo, 2015)
Když děti, které strávily podstatnou část života vyvoláváním chaosu v supermarketech (natáčeného na kameru a placeného z grantů), dospějí, není pro ně úplně snadné žít normálním vlastním životem. Vždycky se něco zvrtne a tak se nakonec sejdou zase doma u rodičů. Brzy vznikne konfliktní situace, v níž se všichni zúčastnění musí postavit před zásadní rozhodnutí.