Barakuda - Tsiolkas, Christos, 1965- (Román (Host), 2014)
Talentovaný mladý plavec Daniel dostane jedinečnou příležitost uniknout z prostředí dělnické třídy. Jeho schopnosti v bazénu, stejně jako touha pomstít se bohatým chlapcům ze soukromé školy, na níž získal sportovní stipendium, by ho měly dovést ke slávě a bohatství..