Dům v nebi : vzpomínka na únos, který změnil vše - Lindhout, Amanda (Jota, 2015)
Dojemné svědectví vypráví o somálském zajetí Amandy Lindhoutové a jejího přítele, které unesli ozbrojení extrémisté a požadují za ně výkupné ve výši tří miliónů amerických dolarů.