Pohádky do hajan - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Portál, 2014)
Soubor pohádek před spaním autorka rozdělila do sedmi tematických okruhů a zahrnuje Sváteční pohádky, Hudební pohádky, Pohádky ze vzduchu, Pohádky z vody, Pohádky z podzemí, Sportovní pohádky a Pohádky ze zoo.