Poste restante - Mann, Jindřich (Labyrint, 2012)
Memoáry českého filmového režiséra, scenáristy a překladatele, Jindřicha Manna-Aškenazyho, zpracované na základě bohaté korespondence a archivních dokumentů, věnované autorovým slavným předkům odhalují panorama celého 20. století.