Rozluštěno : psychologicko-špionážní thriller - Mai, Jia, 1964- (Jota, 2014)
Hlavní hrdina T'inčen Žung, nechtěný potomek slavné a vlivné rodiny čínských matematiků, vyrůstá v ústraní, ve společnosti geniálního, ale současně výstředního cizince, který se ho ujal poté, co ho vlastní rodina zavrhla.