Smluvní podmínky - Glancy, Robert, 1975- (Host, 2014)
Frank měl autonehodu. Doktor mu řekl, že přišel o slezinu, ale Frank je přesvědčený, že přišel o víc. Chybí mu vzpomínky na lidi, kteří ho obklopují, na společnou minulost i na to, jak došlo k osudné srážce. Pamatuje si jen to, že je právník..