Stůj při mně - Sacerdoti, Daniela, 1973- (Host, 2014)
Život Eilidh Lawsonové se právě obrátil vzhůru nohama. Její manželství je v koncích a přišla o dlouho vytoužené dítě. Je duševně i fyzicky vyčerpaná a neví, co dělat.