Zásnuby - Sullivan, Courtney J. (Host, 2014)
Průřez historicky pozoruhodným stoletím představený ve světle čtyř manželství. Evelyn je za svého manžela provdaná čtyřicet let - čtyři desetiletí uplynuly od doby, kdy jí z prstu stáhl její první zásnubní prsten a navlékl místo něj svůj vlastní. Delphine zažila obě tváře lásky - vznášení se v překrásných, radostných výšinách svádění i dopad hořké, nenávistné zloby, když je po všem. James, záchranář pracující na noční směny, dobře ví, že si rodina jeho manželky myslí, že si mohla najít někoho lepšího. A Kate, žijící deset let po boku svého partnera Dana, už viděla všelijaké druhy svateb - svatby na pláži, na dvorku za domem, v kostele - a zařekla se, že nikdy v životě neuspořádá svou vlastní.